Постављене надстрешнице испред Поликлинике

Испред Поликлинике при крају је постављање надстрешница које требају заштити грађане од лоших временских прилика док чекају на преглед, а наредних дана биће монтиране на још седам локација гдје је највећа фреквенција грађана и највећи број регистрованих пацијената.

– Град је набавио ове надстрешнице које ће поред Поликлинике, бити постављене и испред амбуланти у Новој вароши, у Улици Владике Платона, у Обилићеву, на Лаушу, Старчевици 2, у Врбањи те у Доцу – навели су из Одсјека за послове цивилне заштите и професионалне територијалне ватрогасне јединице. Додали су да ће по престанку пандемије, надстрешнице бити искориштене за аутобуска стајалишта у приградским насељима.

Из Дома здравља су истакли да је на свим овим локацијама велики број регистрованих пацијената.

– На примјер, у Поликлиници је педијатрија, гинекологија, амбуланте породичне медицине, рентген, Центар за базичну рехабилитацију, АРИ амбуланте и Хигијенско-епидемиолошка служба. Имамо велики број тимова и у Новој вароши, као и апотеку, Центар за вакцинацију, Савјетовалиште за бебе, амбуланту породичне медицине и педијатрију, а слично је и на осталим локацијама – прецизирали су у овој установи.