Обновљени путеви у Пискавици

У оквиру радова на реконструкцији локалних и некатегорисаних путева, ових дана је постављено нових 300 метара асфалта у Пискавици, потврђено је у Одјељењу за саобраћај и путеве.

  • Ријеч је о реконструкцији два путна правца у Пискавици, један дужине 200 и други 100 метара која су асфалтирана – истичу у надлежном одјељењу.

Овај посао изводи се у оквиру пројекта реконструкције локалних и некетагорисаних путева вриједног више од пола милиона марака, а планираним програмом предвиђена је обнова више путних праваца, међу којима и пут за Липовце, пут за Кузмановиће, путни правац Сарачица – Вукелићи – Ковачићи и други.

Када је ријеч о реконструкцији путне мреже на подручју Пискавице, у Одјељењу за саобраћај и путеве истичу да је недавно, у оквиру инвестиционог одржавања, саниран дио пута на потезу Бистрица – Горња Пискавица – Пискавица.

Предсједник Савјета МЗ Горња Пискавица Горан Кнежевић, истиче да обнова путева на подручју Пискавице има велики значај за локално становништво, јер боља путна комуникација свима олакшава обављање свакоднедневних обавеза.