Градоначелник честитао јубилеј Бањалучкој пивари

Бањалучка пивара, један од најстаријих индустријских колектива у нашем граду, обиљежила је вриједан јубилеј – 145 година постојања. Поводом обиљежавања овог значајног датума, представљен је нови изгледа Нектар пива са етикетом која симболизује дугу традицију квалитета.

Јубилеј је увеличао и градоначелник Игор Радојичић, који је рекао да пивара има вишеструки значај за град.

– Бањалучка пивара спада у ред успјешних привредних колкетива који редовно измирују своје обавезе према запосленима и држави, а активан је учесник многих друштвених догађаја у Бањој Луци. Као привредни гигант, ослонац је бројним спортским клубовима и организацијама у нашем граду – нагласио је Радојичић.

Директор Бањалучке пиваре Николас Пени, казао је да пивара данас запошљава 270 људи и да производи врхунско пиво уз највише стандарде квалитета.

– Нови изглед Нектар пива инспирисан је дугом традицијом пиварства на овим просторима и градом у којем је настао, те представља поклон наше пиваре својим вјерним потрошачима поводом 145. годишњице постојања – исталао је Пени.

У Бањалучкој пивари истичу да своје пословање усмјеравају према жељама потрошача и да су у потпуности посвећени напретку и побољшању квалитета, те обећавају да ће велики јубилеј прославити и са својим вјерним потрошачима током цијеле године.