„Зимзобал“ и „Зимзопарк“, градоначелник поручио: Очекује нас највећа и најбоља понуда

-Бања Лука дочекује 2024. годину са до сада најбољом и највећом понудом. Уз садржаје које ће нашим грађанима, али и бројним туристима понудити „Зимзобал“, још један новитет биће и „Зимзопарк“ који ће бити организован у Парку Младен Стојановић.

Поручио је ово градоначелник Драшко Станивуковић, који је данас одржао састанак са свим угоститељима који ће употпунити садржај на ове двије локације.

-Први пут биће одржана и дневна новогодишња журка у Парку „Петар Кочић“, као и већ традиционална, дјечија Нова година. Припремамо и велики концерт за Дан Републике, као и још један додатни концерт током трајања „Бањалучке зиме“, такође у центру нашег града – истакао је градоначелник.

Како је нагласио Станивуковић, оно чему се сви радују јесте спектакуларан дочек 2024. године уз хитове великих регионалних звијезди – Жељка Самарџића и Лепе Брене, на платоу испред нове спортске арене, код Парка „Младен Стојановић“.

-О свим овим темама разговарао сам са угоститељима који ће употпунити садржај ове двије локације, уз једну квалитетну понуду, тако да не сумњамо да ће свако пронаћи нешто за себе – казао је градоначелник, те искористио прилику да све суграђане и туристе позове и на велико отварање „Зимзобала“, које ће бити уприличено 3. децембра од 19.00 часова!

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић