Здраво да сте организује нову радионицу: Како разумјети свог тинејџера

Удружење грађана „Здраво да сте“ организује занимљиву радионицу под називом „Како разумјети свог тинејџера“, која ће бити одржана у сриједу, 22. новембра са почетком у 18.00 часова у Друштвеном центру Росуље.

-Тинејџерско доба представља буран и критичан период у одрастању. Вођење дјетета кроз тинејџерске године је сложен подухват за родитеље и често је праћен неразумијевањем и изостанком адекватне комуникације. На радионици ћемо се бавити дилемама које се јављају код родитеља, разлозима сталних конфликата и алатима који ће родитељима омогућити да остваре бољу комуникацију и поставе границе које су у складу са тинејџерским узрастом – наведено је у саопштењу.

Додају како је циљ радионице је да родитељима помогне да боље разумију унутрашње потребе свог тинејџера и савладају технике које ће им помоћи да остану повезани са својим тинејџером у овом бурном период.

-Радионица је намјењена родитељима који имају тинејџере и онима који се припремају за овај период. Пријаву, која треба да садржи име, презиме, годиште и контакт телефон, потребно је послати на и-мејл: oc@zdravodaste.org најкасније до 21. новембра до 19 часова – наводи се у саопштењу.

Учешће на радионици је бесплатно.

 Фото илустрација

Фото илустрација