Због обиљежавања Дана полиције Републике Српске: Измјена у режиму саобраћаја у више улица

Одјељење за саобраћја и путеве обајештава да ће због обиљежавања Дана полиције Републике Српске бити обустављен саобраћај у више улица.

Због одржавања „Тактичко-техничког збора“ на Тргу Крајине у недјељу 2. априла у периоду од 10.00 до 15.00 часoва, те у понедјељак 2. априла у периоду од 8.00  до 15.00 часoва бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од  Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, извршиће се преусмјеравање аутобуса у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Такође, у уторак, 4. априла у периоду од 8.00 до 11.00 часова, биће обустављен саобраћај у следећим улицама:

– Булевар Десанке Максимовић, на дијелу од Булевара војводе Степе Степановића до Улице мајке Југовића,

– Улица Југ Богдана, на дијелу од Улице мајке Југовића до Улице Јосифа Панчића и

– улица поред ОШ „Бранко Радичевић“ која повезује Булевар Десанке Максимовић и Булевар војводе Степе Степановића,

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линији јавног градског превоза 14Б Аутобуска станица – Борик – Старчевица, извршиће се преусмјеравање аутобуса из смјера Старчевице из Улице мајке Југовића, Булеваром војводе Степе Степановића, па Булеваром војводе Петра Бојовића и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама обрнутим редослиједом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица МУП-а.