Završen prvi dio četvrtog redovnog zasjedanja Skupštine Grada

 Foto: A. Čavić

Foto: A. Čavić

Završen je prvi dio zasjedanja četvrte redovne sjednice Skupštine grada Banje Luke, a nastavak je zakazan za utorak, 1. juni sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici su završili raspravu jednog dijela usvojenog Dnevnog reda, odnosno do 23. tačke – Konsolidovani izvještaj o budžetu za 2020. godinu. Pošto na tom pitanju nije bila zaključena rasprava, nije bilo ni glasanja odbornika o prethodno razmotrenim tačkama. Jedini izuzetak su bile dvije tačke na početku zasjedanja, o kojima se glasalo. Riječ je o konstatovanju prestanka mandata odbornici Ujedinjene Srpske Dragani Vukliš i dodjeli mandata odborniku iz te stranke – Milenku Rosiću.

Među ovim tačkama, pred odbornicima su se našli regulacioni planovi, Odluka o poslovnim zgradama, poslovnim prostorijama i garžama u svojini Grada Banje Luke, dok će se u nastavku sjednice raspravljati o izvještajima o radu gradskih preduzeća i ustanova iz prošle godine, te njihovim programima za ovu godinu, kao i o mnogim drugim tačkama značajnim za građane Banje Luke.

Galerija fotografija: