Запрљан дио новог шеталишта: Трим стаза још увијек није у употреби, апел суграђанима да чувамо заједничку имовину

Имајући у виду да је у току завршна обрада нове трим стазе у Парку „Младен Стојановић“ и да се тренутно врши постављање тартан подлоге, молимо суграђане да не користе стазу док радови не буду у потпуности окончани и стаза не буде стављена у употребу.

Из Одјељења за комуналне послове појашњавају да се тартан наноси у три слоја и да је потребно вријеме да се подлога осуши, због чега ће, како су навели, и сама процедура постављања подлоге трајати и наредних неколико дана.

Напоменули су, да су упркос свим знаковима упозорења, јуче у послијеподневним часовима неодговорни појединци ушли у зону градилишта у Парку и ходали по трим стази, на коју је био тек постављен први слој подлоге, а како стаза није била суха, осим штете на подлози запрљан је и дио новог шеталишта.

Треба имати у виду да Град Бања Лука издваја значајна средства за обнову Парка „Младен Стојановић“, а све с циљем стварања бољих услова за наше спортисте и рекреативце, али и за све генерације наших суграђана који радо бораве на овој локацији.

С тим у вези још једном позивамо све наше суграђане да чувају заједничку имовину, како би наш град сачувао своју љепоту и сваким даном постајао угодније и љепше мјесто за живот.

 Фото: Град Бања Лука

Фото: Град Бања Лука