Савјетница Шукало: Инспирисани сјајним резултатима, и ове године припремамо богат програм „Бањалучког прољећа“

Сјајни резултати и рекордана посјећеност коју је Бања Лука остварила у протеклој години подстакли су нас да у овој години нашим суграђанима али и свим посјетиоцима понудимо још већи број културних, спортских и забавних садржаја – што ћемо свакако реализовати у оквиру манифестације „Бањалучко прољеће“.

Поручила је ово савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало, која је рекла да је почетак ове манифестације планиран већ почетком априла.

Манифестација ће започети „Фестивалом цвијећа“ и великим прољећним дружењем уз музику, плес и сјајну забаву у центру нашег града. Након тога слиједи Васкршњи пикник и обиљежавање Дана града које ове године желимо организовати уз присуство већег броја наших суграђана – истакла је Шукалова.

Како је казала, и ове године суграђани и сви посјетиоци моћи ће уживати у Бањалучком карневалу, Фестивалу уличних забављача „Тротоарт“, Фестивалу „Бањ дан“ али и другим занимљивим садржајима.

Уз тениски спектакл који припремамо у нашем граду, инфраструктурне пројекте али и изузетно богат програм Бањалучког прољећа, ове године Бања Лука ће заиста доживјети прави успон – закључила је она.