ReLOaD пројекат: Позив члановима организација цивилног друштва

Град Бања Лука позива заинтересоване чланове организација цивилног друштва (ОЦД) које имају сједиште на подручју града Бање Луке  да се пријаве за учешће у процесу евалуације достављених приједлога пројеката у оквиру јавног позива за предају пројектних приједлога у оквиру пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD).

Јавни позив за пројектне приједлоге организација цивилног друштва је објављен 27. маја и траје до 8. јула 2019. године. Како би се процес евалуације пројектних приједлога одвијао транспарентно, потребно је осигурати учешће једног представника организација цивилног друштва.

Према правилима у истом не смију учествовати чланови организација цивилног друштва које су доставиле своје приједлоге пројеката на јавни позив и/или били партнери другим организацијама цивилног друштва на истом јавном позиву. Уколико се утврди да је представник ОЦД који је члан комисије за евалуацију у вези са било којим достављеним пројектним приједлогом, ти пројектни предлози ће бити дисквалификовани.

Овај позив је отворен од 2. до 8. јула 2019. године до 15.00 сати, а заинтересовани се могу пријавити путем адресе електронске поште: natasa.bastinac@banjaluka.rs.ba

Пријава треба да садржи биографију из које је видљиво претходно искуство као и ангажмани у ОЦД. Евалуација достављених пројектних приједлога ће бити обављена средином мјесеца јула 2019. године, а о тачном датуму евалуације одабрани кандидат ће бити благовремено обавијештен. У случају да се пријави више од једног представника цивилног друштва, кандидата ће одабрати представници ОЦД са подручја града Бање Лука.