Придружи се великој акцији уређења: Најврједнијим Град поклања паркинге за бицикле и саднице

 Фото архива

Фото архива

Под слоганом „Придружи се и ти“, у току је велико прољећно уређење нашег града, а сви суграђани су позвани да учествују у овој великој акцији и тиме освоје вриједне награде за своју заједницу етажних власника или насеље.

-Жеља нам је да имамо што веће учешће наших суграђана у акцији. Зато позивам све грађане, заједнице етажних власника, мјесне заједнице, групе грађана из насеља да се придруже акцији и да заједно уређујемо наше животне просторе и самим тим наш град – поручила је савјетница градоначелника за друштвене дјелатности, Милада Шукало, која је и координатор акције „Чисто лице града“.

Како је истакла, најврједније групе грађана, етажних власника и остале који се окупе од Града ће добити паркинге за бицикле или саднице, зависно од тога шта им је више потребно.

Све приједлоге и сугестије у вези са активностима које би се могле реализовати у њиховом насељу, суграђани могу упутити путем електронске поште на адресу: blgradcistoglica@banjaluka.rs.ba или путем броја телефона: 051/244-593. Такође путем наведених контаката заинтересовани се могу пријавити за учешће у акцији „Чисто лице града“.