Представа “Чудесни континенти” сутра у Друштвеном дому Росуље

Удружење грађана “Здраво да сте” позива заинтересоване на представу “Чудесни континенти”  у извођењу Невид театра. Интерактива образовна представа намијењена је дјеци узраста 3 до 10 година а биће изведена 22. фебруара у 19 часова у простору Друштвеног центра Росуље (Парк „Младен Стојановић“). Улаз је слободан.

О представи:

Пријатељи, Штуц и Муц из организације „Дијете за бомбону”, заједно са дјецом путују по свим континентима широм планете Земље и посјећују бројна необична мјеста. На том путовању упознају дјецу са ријекама, планинама, животињама и људима, и заједно са њима настоје спријечити злобног земљопосједника Властимира Приграбића у његовим намјерама да, искориштавајући дјечију обузетост играњем игрица на рачунарима и телефонима, уништи игралишта, паркове и природу те умјесто њих изгради бетонске зидове и зграде.

Због ограниченог броја сједећих мјеста, долазак је потребно потврдити путем имејла: oc@zdravodaste.org најкасније до 21. фебруара до 18.00 часова.

Активност реализују у оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ” који заједнички финансирају владе Швајцарске и Шведске а проводи УНДП.