Од Бање Луке с љубављу: И током априла позовите 1414 за изградњу куће за привремено и дугорочно збрињавање особа са сметњама у развоју

У оквиру акције „Од Бање Луке с љубављу“ и током  априла можете позвати хуманитарни број 1414 за сакупљање новчаних средстава за изградњу куће за привремено и дугорочно збрињавање дјеце, младих и одраслих са сметњама у развоју.

Подсјећамо, на иницијативу градоначелника Драшка Станивуковића – Град Бања Лука покренуо је 1. марта ову јединствену хуманитарну акцију.

-Ићи ћемо са изградњом куће која ће за почетак имати услугу „Предах“, али желимо да, уколико буде добра подршка од свих институција, што свакако и очекујемо, те од свих нас, да све то завршимо ове године и да не чекамо дуго – казао је раније градоначелник, који је нагласио да акција траје до краја априла, те да Град Бања Лука партиципира са значајним новчаним износом.

Позивамо све установе, институције и појединце да се придруже овој хуманој акцији како бисмо удруженим снагама дошли до заједничког циља.