Почела акција „Бирамо најуређеније“: „Уређујем своје двориште, уређујем свој град“

 Фото: Град Бања Лука

Фото: Град Бања Лука

Под слоганом „Уређујем своје двориште, уређујем свој град“ почела је традиционална акција Града Бање Луке под називом „Бирамо најуређеније“, а пријаве су отворене у периоду од 7. до 25. јуна.

У акцији, која се организује 19. годину узастопно, биће изабрано најуређеније приватно двориште, најуређенији простор привредних субјеката и јавних установа, најуређенији простор заједнице етажних власника и најљепши балкон.

Заинтересовани грађани могу се пријавити путем пријавног листа, који могу преузети испред Пријемне канцеларије у Градској управи или ОВДЈЕ.

Имајући у виду неизвјесност епидемиолошке ситуације потребно је да се уз пријавни лист достави 10 фотографија, у случају да излазак Комисије на терен не буде изводљив.

Попуњене пријаве са фотографијама, потребно је послати електронском поштом на адресу: javnost@banjaluka.rs.ba или их предати у Пријемну канцеларију Градске управе.

Пријаве је могуће доставити и путем поште, на адресу: Градска управа Града Бања Лука (Комисија за реализацију акције „Бирамо најуређеније“), Трг српских владара 1, 78000 Бања Лука.

За додатне информације можете се обратити предсједници Комисије за реализацију акције „Бирамо најуређеније“, Сањи Матаруги на број: 051 244-444 (Локал 774)