Одржан још један консултативни састанак за ребаланс и буџет за наредну годину

 Фото: Град Бања Лука

Фото: Град Бања Лука

-Још један консултативни састанак за ребаланс и буџет за наредну годину одржан је данас са одборницима Скупштине Града. Исказујем захвалност одборницима ПДП-а, ДЕМОС-а и СПС-а који су изразили јасан став и подршку за предложена рјешења, а која се тичу исплате свих текућих потреба радницима Дома здравља, Центра за социјални рад, Центра за предшколско васпитање и образовање и других установа као и субвенција за нормално функционисање јавног превоза, субвенционисање карата за пензионере и повољнијих приватних вртића.

Поручио је ово градоначелник, Драшко Станивуковић након данашњег састанак, казујући да су одборници Уједињене Српске и СП-а исказали су искрене намјере да буду конструктивни.

-На тај начин дају свој велики допринос у рјешавању наведених питања што ми је дало велики оптимизам да ћемо, као Град, изнаћи рјешења за сва отворена питања. Ставови ових Клубова одборника су охрабрујући и показују јасно разумијевање дате ситуације и стављање нашег града изнад политичких разлика – казао је градоначелни.

Са друге стране, Станивуковић истиће како је предсједник Скупштине Града, Љубо Нинковић, исказао неразумијевање према датој ситуацији.

-Увјерен сам да ће у наредним данима сви одборници и руководство Скупштине ставити интересе нашег града изнад личних и политичких интереса. Очекујемо заказивање ванредне сједнице Скупштине Града током наредне седмице како бисмо разматрали актуелна питања везана за буџет – казао је градоначелник.