Обавјештење о излагању на јавни увид Нацрта РП производно-пословне зоне у Новаковићима

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће Нацрт Регулационог плана производно-пословне зоне у Новаковићима бити изложен на јавни увид.

Нацртом Плана обухваћен je простор производно-пословне зоне у Новаковићима и индивидуалног стамбеног насеља уз Улицу Благоја Паровића, у површини од  12,22 хектара и биће изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Урбис центар“, д.о.о. Бања Лука, Булевар Војводе Степе Степановића бр.101а (гдје заинтересованим лицима могу бити пружена појашњења планских рјешења), предворју и просторијама Градске управе, као и просторијама Мјесне заједнице Залужани, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08.00 до 16.00 часова од 16. јуна до 16. јула 2023. године.

Нацрт Плана биће објављен на овој интернет страници.

За вријеме трајања јавног увида, све до 16. јула 2023. године свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће Нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи – Одјељењу за просторно уређење.