Новчана подршка за боље услове становања вишечланих породица

Град Бања Лука позива вишечлане породице да се пријаве на јавни позив за додјелу једнократне новчане помоћи за побољшање услова становања породица са четворо и више дјеце.

У настојању градске администрације да средства једнократне новчане помоћи стигну до оних којима су најпотребнија, у периоду од 21. јуна до 2. јула 2021. године, расписан је јавни позив.

Када је ријеч о јавном позиву, како је предвиђено – једна породица може добити највише 5.000 КМ.

Да би породица могла да оствари ову једнократну новчану помоћ, мора да има пребивалиште на територији града, стамбену јединицу или земљиште на којем се она налази у свом власништву, те да је корисник права Центра за социјални рад.

Висина и број одобрене једнократне новчане помоћи, зависи од планираних и расположивих  средстава  у буџету Града, за ову намјену.

Све пристигле пријаве разматраће Комисија за додјелу једнократне новчане помоћи за побољшање услова становања породица са четворо и више дјеце.

Пријаве на јавни позив потребно је предати до 2. јула Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику путем пријемне канцеларије Градске управе Града Бања Лука, број 16 или поштом.

Све информације у вези са Јавним позивом могу се добити путем телефона 051/244-444 локал 723, или директно, у канцеларији број 27.

Јавни позив и пријавни образац преузмите ОВДЈЕ.

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић