Нова сатница: Због најављених временских неприлика централни догађај Бањалучког карневала сутра од 13.00 часова

Због најављених падавина и неповољних временских прилика, централни догађај другог издања Бањалучког карневала, планиран за суботу, 27. мај, ће умјесто у 20.00 часова бити одржан у 13.00 часова.

Дефиле ће кренути у 13.00 часова од Народног позоришта Републике Српске према Тргу Крајине. На овом потезу биће постављена два пункта на којима ће извођачи и групе плесати, а потом ће на Тргу Крајине плесачице бразилске самбе и бенд „Кубалканика“ приредити спектакл на Тргу Крајине.

Учесници овогодишњег Бањалучког карневала пристижу у наш град и већ вечерас од 20.30 часова све суграђане и посјетиоце очекује сјајна атмосфера у центру града.

Наиме, веселе карневалске групе вечерас ће шетњом, музиком и плесом на главним улицама града послати позив свима да им се сутра, 27. маја од 13.00 часова придруже на централном дефилеу.

Недјеља, 28. мај резервисана је за најмлађе карневалисте који ће тога дана од 11.00 часова на Тргу Крајине уз пјесму и плес добро забавити и уједно показати своје креативне маске и костиме.

Придружите се и  не пропустите прилику да будете дио јединствене атмосфере јер овог викенда све посјетиоце  очекује  много смијеха, дружења, пјесме и добре забаве, а љепота, разноликост и шароликост плесних костима свакако ће уљепшати ову јединствену туристичку манифестацију.