Након 15 година: Асфалтиран огранак Улице Дујке Комљеновића

 Фото: С. Ћуковић

Фото: С. Ћуковић

Градоначелник Бање Луке, Драшко Станивуковић, обишао је мјештане Улице Дујке Комљеновића, који су након више деценија добили асфалт.

Дугогодишњи проблем са којим су се мјештани ове улице суочавали, био је посљедица неријешених имовинско – правних односа.

Градоначелник Станивуковић истиче како је задовољство доћи у ову улицу сада када је њихов проблем ријешен. Напомиње да ће у наредном периоду приоритет бити рјешавање питања канализације.

-Када смо дошли овдје, није било пута, па смо га урадили. Наредни корак је канализација – истиче Станивуковић, додајући да је Град ове године издвојио 13 милиона КМ за канализацију и воду.

Он је додао како се на подручју Бање Луке морају наставити рјешавати питања канализације и водоснабдјевања на другим дијеловима града.

Напомиње како градску администрацију у наредном периоду очекује неколико капиталних пројекта.

-То су канализација и водоснабдјевање. Такође, треба нам око 100 милиона КМ да ријешимо питање колектора на ријеци Врбас. То нам је изузетно важан пројекат. Четврти велики проблем који треба да ријешимо јесте замјена старих топловодних цијеви новима. То ће да нас кошта 20 милиона КМ – закључује Станивуковић.

Извођач радова у Улици Дујке Комљеновића је предузеће „Козарапутеви“. Вриједност инвестиције је око 15.000 КМ.