Нацрт измјене РП „Југ 7“ на поновном јавном увиду

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да ће Нацрт измјене дијела Регулационог плана за простор између улица: Булевар цара Душана, Омладинске, Радоја Домановића, Бранка Мораче, Патре, Теодора Колокотрониса и лијеве обале Врбаса (радни назив: „ЈУГ 7“) бити изложен на поновни јавни увид.

Нацртом Плана обухваћен je простор који се налази између улица, Омладинске, Солунске, Милана Будимира и Душка Кошчице, у укупној површини од 3,02 хектара, и биће изложен на поновни јавни увид у просторијама предузећа Центар за пројектовање и консалтинг “ЦПК“ д.о.о. Бања Лука, Улица Ада бр. 24 (гдје заинтересованим лицима могу бити пружена појашњења планских рјешења), предворју и просторијама Градске управе, као и просторијама Мјесне заједнице Булевар, сваки дан осим суботе, недјеље и државних празника у времену од 08.00 до 16,.0 часова  у периоду од 28.11.2023. године до 07.12.2023. године.

Нацрт Плана биће објављен и на страници Града: www.banjaluka.rs.ba.

За вријеме трајања поновног јавног увида, све до 07.12.2023. године свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на Нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће Нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке– Одјељењу за просторно уређење.