На „Аквани“: Одржана креативна радионица за најмлађе

Наши најмлађи суграђани учествовали су у креативној радионици о рециклажи, која је организована на простору воденог парка „Аквана“.

– Наше креативне радионице обједињују учење, игру, одмор и акцију, с циљем да дјеца развијају креативност, способности и вјештине у ликовном изражавању односно у визуелној комуникацији – навели су из предшколске установе „Звјездица“, која је у сарадњи са Акваном организовала овај едукативни програм.

Како су казали, у склопу ликовне радионице, дјеца су имала задатак да израде и насликају морско дно, те да на креативан начин сазнају више о заштити животне средине и да се упознају са рециклажом отпада.

Учесници радионице су дјеца из предшколске установе „Звјездица“, те малишани из других бањалучких вртића, али су се активностима придружила и друга дјеца, која су боравила на Аквани.

Имајући у виду заначај подизања свијести о заштити животне средине, ЈП „Аквана“ је подржала ове активности, како би бањалучки малишани на креативан начин научили да воле своју планету.

 Фото: Аквана

Фото: Аквана