Градоначелник честитао Дан града: Бања Лука смо сви ми

 Фото: А. Чавић

Фото: А. Чавић

Градоначелник Бање Луке, Драшко Станивуковић упутио је суграђанима честитку поводом 22. априла – Дана града и 76. годишњице ослобођења Бање Луке од фашизма.

У видео-честитки која приказује дио атмосфере рада у Градској управи, градоначелник је заједно са запосленим у администрацији, истакао најважније вриједности којима треба тежити, напомињући да добра Градска управа није она којој се људи требају прилагодити, него она која се прилагођава људима и њиховим потребама.

-Град – то смо ми, сви ми. Охрабримо креативност, иновативност. Уважимо искуство. Наше заједништво је наша снага, јер човјек је човјеку природна потреба, а самим тим и највећа вриједност. Циљ је једноставан и јасан – Град у функцији општег добра, а одговорна и ефикасна администрација у служби свих нас, у служби наших грађана. Удружимо се! Омогућимо да се роди нови градски живот, нове друштвене појаве и нови друштвени процеси. Сада то јединство треба постићи властитим снагама, слободном вољом и свјесним избором оног дјеловања, које ће нас водити у правом смјеру. На нама остаје да се трудимо да останемо скромни, постанемо толерантнији, искренији и моралнији, првенствено због нас, а онда и због других, а на вама остаје да волите свој град, јер ово је град свих нас, наш град. Драги Бањалучани, срећан нам Дан града! – навео је градоначелник у честитки упућеној суграђанима поводом Дана града.