Дјечији сајам овог викенда: Богат програм за цијелу породицу

У Бањој Луци ће 27. и 28. маја бити одржан четврти по реду „Дјечији сајам Бања Лука“ са до сада најразноврснијим садржајима за дјецу и цијелу породицу.

И овог пута за најмлађе припремљени су посебни садржаји, па су дани пред нама посвећени малишанима, дјечијој радости и врхунској забави.

Ову велику породичну манифестацију уљепшаће више од 80 излагача из региона са изврсном понудом из свијета играчака, слаткиша, пажљиво одабраних производа за дјецу, али и садржаја неопходних за правилан развој малишана, као и његовање спортског духа од малих ногу.

-Своју креативност, знање и огроман таленат, у оквиру фестивалског дијела програма својим вршњацима и њиховим родитељима представиће малишани из бањалучких предшколских установа, плесних и музичких школа. Бројне креативне радионице, представе, маскоте, играонице и аниматори, потрудиће се да малишанима овај викенд у Бањој Луци остане у најљепшем сјећању – саопштили су организатори.

Дјечији сајам „Бања Лука 2023“ одржава се под покровитељством Града Бања Лука и Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске, уз друге спонзоре.

Улаз је бесплатан, а врата Спортске дворане “Борик” отворена су за све посјетиоце од 10 до 19 часова. Церемонија свечаног отварања сајма заказана је за суботу, 27. маја у 11 часова.

 Фото архива

Фото архива