„Ћевап фест“ у нашем граду од 26. до 28. маја

Пети „Ћевап фест“ биће одржан од 26. до 28. маја на тзв. „Крашовом“ паркингу, најавио је Небојша Куштриновић, промотер ове манифестације.

Куштриновић очекује да ће овогодишње издање „Ћевап феста“ оборити све рекорде по посјећености, а оптимизам темељи на најавама хотелијера чији су капацитети овог викенда пребукирани.

– Према посљедњим извјештајима туристичких радника, град је за викенд дословно букиран и тражи се кревет више, не само због „Ћевап феста“ него и још два велика догађаја који нас очекују овог викенда – „Мото феста“ и „Бањалучког карневала“. Што се нас тиче, ми смо више него спремни и са нестрпљењем припремамо роштиље за фестивал којим промовишемо највећи гастро бренд који имамо – истиче Куштриновић.

Према његовим ријечима, ни ове године неће изостати спектакуларно такмичење у брзом једењу ћевапа, а сви који желе да узму своје учешће могу да се пријаве непосредено на лицу мјеста, уочи старта такмичења, у суботу, у 12.00 часова.

Како истичу организатори, до сада је учешће потврдило шест познатих бањалучких ћевабџиница, које његују традицију израде бањалучког ћевапа.

Град је подржао и овогодишњи „Ћевап фест“.

 Фото архива

Фото архива