Доставите приједлоге: Бирамо Бањалучанку године

Портал Srpskacafe и ЕЛТА ТВ, уз подршку Града Бања Лука, бирају Бањалучанку године.

-То може бити било која дама из нашег града, из било које области живота, без обзира на то да ли је то политика, хумани рад, друштвено корисни рад, медицина, наука, образовање, култура или спорт, која је по мишљењу наших грађана, заслужила да понесе ласкаву титулу Бањалучанке године. Значи, Бања Лука и Бањалучани ће крајње транспарентно изабрати Бањалучанку, жену града Бање Луке – саопштено је из Елта медиа групе.

Приједлози са кратим образложењем се могу доставити до 2. априла на имејл адресу: redakcija@srpskacafe.com.

Стручни жири, којег чине четири члана, два из редакције портала Srpskacafe и ЕЛТА ТВ и два из Градске управе, сачиниће ужи избор у који ће ући пет дама.

– О њима ће новинари нашег портала написати пет прича, а ТВ екипе снимити пет телевизијских репортажа. О њиховом послу, али и у кућном амбијенту. Све приче и репортаже биће емитоване и објављене у периоду од 11. до 18. априла. Гласаће се путем друштвене мреже Фејсбук, на страници портала Srpskacafe и то искључиво лајком на фотографију, вама омиљене кандидаткиње – истакли су организатори, наводећи да је циљ покренути причу и изабрати Жену нашег града.

Бањалучанку године ће прогласити у оквиру манифестација којима обиљежавамо Дан града Бање Луке.