Град обезбиједио бесплатан превоз на манифестацију „Дани зиме на Козари“

Град Бања Лука организоваће бесплатан превоз за суграђане на привредно-туристичку манифестацију „Дани зиме на Козари“, која ће бити одржана на Мраковици у недјељу, 29. јануара.

Превоз аутобусом организован је у недјељу у 8.30 часова са старе аутобуске станице, док је полазак са Мраковице планиран истог дана у 16.00 часова.

Заинтересовани суграђани за превоз потребно је да се пријаве путем контакт телефона: 051/244-544, и то у периоду од 8 до 16 часова.

Како је предвиђено, првог дана ове дводневне манифестације, у суботу 28. јануара, биће одржан планинарски марш и ски-скуп, а другог дана ће на платоу на Мраковици бити одржана централна манифестација која ће обухватити такмичења градова у забавним играма, гастро такмичења и избор најбољих јела, те богат културно-умјетнички програм.

Централни догађај манифестације (спортска и гастро такмичења, забавно-умјетнички програм) почиње у недјељу у 11.00 часова.

Улаз у Национални парк „Козара“ ће се тај дан наплаћивати по цијени од двије КМ, а за дјецу узраста до 15 година улаз се не наплаћује.

 Фото: М. Тривунић

Фото: М. Тривунић