Бањалучки карневал: Нове измјене у режиму одвијања саобраћаја у центру града у дане викенда

Одјељење за саобраћај и путеве обавјештава грађане да ће у дане викедна за потребе организовања Манифестације „2. Бањалучки карневал“,  бити обустављен саобраћај у сљедећим улицама:

  • Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ и Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Српске улице (дио улице испред  Градске управе и шеталишта) , дана 27. маја у времену од 9.00 до 23.00 чaса,
  • у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ и Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Српске улице (дио улице испред Градске управе и шеталишта), дана 28. маја у времену од 10.00  до 17.00 чaса.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, изврши преусмјеравање аутобуса на Булевар цара Душана, Книнску, Видовданску, те Улицу Вука Караџића и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица МУП-а.

Молимо учеснике у саобраћају на опрез и разумијевање.

 Фото: С.Ћуковић

Фото: С.Ћуковић