Бањалучки карневал: Измјена у режиму одвијања саобраћаја у центру града у дане викенда

Обавјештавају се грађани да ће због одржавање манифестације другог по реду „Бањалучког карневала“ доћи до обуставе саобраћаја у дане викенда и то :

-у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ и Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Српске улице (дио улице испред Градске управе и шеталишта) дана 27. маја у времену од 15.00 до 23.00 чaса,

-у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ и Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Српске улице (дио улице испред Градске управе и шеталишта), дана 28. маја у времену од 10.00 до 17.00 чaса.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до алеје Светог Саве, биће извршено преусмјеравање аутобуса на Булевар цара Душана, те у улице Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Из Одјељења за саобраћај и путеве моле све учеснике у саобраћају за додатни опрез и разумјевање.

 Фото архива

Фото архива