Три регулациона плана на јавном увиду

Одјељење за просторно уређење даје друго обавјештење јавност о излагању нацрта регулационих планова на јавни увид. Од 24. септембра до 24.октбра 2018. године, на јавном увиду су сљедећи регулациони планови:

Нацрт измјене дијела РП „Јелшинград РО твроница стројева, уређаја и алата – новелисани план“

Нацртом измјене дијела плана обухваћен је простор који се налази уз комплекс производних објеката предузећа „Нови Јелшинград“ – Фабрика алатних машина из Бање Луке. План ће бити изложен на јавни увид у просторијама предузећа „План“ Бања Лука – Улица Младена Стојановића 26А, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Лазарево 1, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова.

Нацрт измјене дијела РП за простор између улица: Булевара цара Душана, Омладинске, Радоја Домановића, Бранка Мораче, Патре, Теодора колокотрониса и лијеве обале Врбаса (Југ 7)

Нацртом измјене дијела плана обухваћен је простор који се налази између улица: Патре, Краља Петра I Карађорђевића, Браће Мажар и мајке Марије, војводе Момчила, Солунске, Милана Будимира, Душка Кошчице, Козарске, Љупка Рачића, Славка Родића и Исаије Митровића. План ће бити изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Индустропројект“ –  Улица краља Петра II Карађорђевића 9А, Бања Лука, у просторијама Градске управе и у просторијама мјесних заједница Булевар и Кочићев вијенац, сваким радним даном у времену од 8.00 до 16.00 часова.

Нацрт РП стамбеног насеља „Шарговац 1“

Нацртом плана обухваћен је простор који се налази између магистралног пута Бања Лука – Приједор, магистралног пута Бања Лука – Градишка, Дракулићке улице, дијела улице Мартиновац и границе обухвата Регулационог плана Шарговац 2 (са западне стране). План ће бити изложен на јавни увид у просторијама предузећа „Геопут“ Бања Лука – Улица краља Николе 13, у просторијама Градске управе и у просторијама Мјесне заједнице Шарговац, сваким радним даном од 8.00 до 16.00 часова.

За вријеме трајања јавног увида, све до 24. октобра 2018. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрте планова, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрти бити изложени, или их доставити у форми дописа Градској управи Града Бање Луке – Одјељењу за просторно уређење .