Пријава пројеката удружења грађана

Одјељење за културу, туризам и социјалну политику расписало је данас јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана за суфинансирање из буџета Града Бања Лука у 2018. години.

Пројекте треба реализовати на подручју града Бање Луке до краја 2018. године, а висина средстава која се могу додијелити по пројекту износе од 1.000 до 8.000 КМ. Удружење може пријавити само један пројекат на јавни позив.

Позив се односи на сљедеће приоритетне области:
-обезбјеђивање предуслова у заједници за самосталан живот особа са инвалидитетом,
-унапређење социјалне заштите и бриге о старима,
-заштита дјеце од насиља, занемаривања и злостављања,
-едукација дјеце о здравим стиловима живота,
-подршка и помоћ родитељима у одгоју и бризи дјеце,
-обезбјеђивање приступа културним садржајима за дјецу из руралних средина и маргинализованих група,
-превенција малољетничког преступништва,
-едукација и оснаживање удружења грађана за писање пројектних приједлога и управљање
пројектним циклусом.

На овај јавни позив може се пријавити удружење грађана које је регистровано у складу са законом код надлежног суда или другог надлежног органа и које има сједиште или регистровану организациону јединицу на подручју града Бањалука.

Пријаве на Јавни позив са потребном документацијом, достављају се Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику, путем Пријемне канцеларије Градске управе Града Бања Лука, канцеларија 14, у затвореној коверти, са назнаком: Јавни позив за  пријаву пројеката удружења грађана за суфинансирање из буџета Града Бањалука у 2018. години, позивом на број:10-6-80/18,  или  путем поште – препоручено, на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за културу, туризам и социјалну политику, Трг српских владара 1, 78 000 Бања Лука.

Јавни позив отворен је до 8. марта ове године, а све детаљније информације можете добити путем броја телефона: 051/244-444, локал 718, или директно – у канцеларији број 26.

Комплетан јавни позив, пријавни образац и сву пратећу документацију погледајте овдје.