Расписани позиви за продају покретне имовине у Пословној зони

Град Бања Лука расписао је данас два јавна позива за продају покретне имовине у Пословној зони „Рамићи-Бања Лука“, прибављањем писаних понуда. Један позив се односи на продају преостале опреме у Пословној зони, а други је поновљени јавни позив за продају резервних дијелова, уређаја и опреме.

Оба позива отворена су до 6. јула ове године.

Покретна имовина се продаје у виђеном стању, без права купца на накнадну рекламацију на исправност, комплетност и техничке карактеристике. Право учешћа имају сва домаћа и страна правна и физичка лица, која доставе понуде, непосредно или путем поште, у року утврђеном овим поновљеним јавним позивом.

Покретна имовина која је предмет продаје налази се у Пословној зони „Рамићи-Бања Лука“, а заинтересовани понуђачи је могу разгледати сваким радним даном у времену од  11 до 14 часова, у току трајања поновљеног јавног позива.

Све додатне информације за оба јавна позива могу се добити у просторијама Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање – Одсјек за сарадњу са инвеститорима и пословну зону, улица Краља Алфонса XIII број 1, телефон 051/220-280.

Поновљени јавни позив за продају покретне имовине: резервних дијелова, уређаја и опреме погледајте овдје.

Јавни позив за продају покретне имовине: преостале опреме погледајте овдје.