Радојичић честитао празник Новом Саду

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, честитао је данас 1. фербуар – Дан Новог Сада. На свечаном пријем који је одржан у новосадској Градској кући, Радојичић је нагласио да су Бања Лука и Нови Сад природни партнери, прије свега због породичних, пријатељских и личних веза.

  • Много наших људи студира и ради овдје, а градске администрације изванредно сарађују. Сваки пут када дођемо, видимо колико се Нови Сад мијења у позитивном смислу, а није мала ствар бити Европска престоница културе. Градоначелнику Вучевићу и његовим сарадницима желим да наставе овим путем, и да и даље раде у корист Новог Сада и Новосађана – рекао је Радојичић.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, захвалио је представницима великог броја градова који су дошли да уљепшају 272. рођендан Новог Сада.

  • То је потврда да је Нови Сад препознат и у региону и у Европи. Његујемо пријатељства која трају више деценија, али стичемо и нова, ширимо позитивну слику о Новосађанима. Поносан сам када од људи који нису дуго били у Новом Саду, чујем да примјећују промјене на боље – навео је Вучевић.