Просторно уређење: Позив за доставу приједлога

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града одржаној 02.09. и 03.09. 2020. године донесена Одлука о измјени дијела Регулационог плана „Лауш 1“ (“Сл.гл. Града Бањалука“ бр. 28/20).

Измјеном Плана биће обухваћен простор уз  Улицу Анке Дракулић, а односи се на  к.ч. бр. 1258 и дио к.ч. бр. 3235, обе у к.о. Бања Лука 8 (н. п.), у укупној површини од 0,12 хектара и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе и просторијама Мјесне заједнице Побрђе, 15 дана од дана објављивања. Обухват Плана објављен је и на овој интернет страници.

Из одјељања позивају заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бањалука – Одјељењу за просторно уређење у форми дописа до 10. новембра 2020.године.