Пријавите нове идеје за развој туризма

Одјељење за културу, туризам и социјалну политику расписало је данас јавни позив за пријаву пројеката за развој туризма за суфинансирање из буџета Града на тему „Иновације у области туризма с циљем развоја туризма у граду Бања Лука“.

Како је наведено, циљ јавног позива је да се креирају и промовишу нови производи у области туризма који ће допринијети стварању препознатљивости имиџа Бање Луке као туристичке дестинације.

На јавни позив, који је отворен до 10. априла, могу се пријавити удружења грађана која су регистрована код надлежног органа за обављање дјелатности туризма или са туризмом непосредно повезаних дјелатности (културне, спортске и остале сродне дјелатности које се могу туристички валоризовати) и која имају сједиште или регистровану организациону јединицу на подручју града  Бања Лука.

Удружење које је пријавило пројекат за суфинансирање путем јавног позива дужно је да га реализује најкасније до краја 2019. године.

Према позиву, предвиђен је максималан износ до 8.000 КМ по појединачном пројекту. Пријављено удружење може пријавити један пројекат.

Пријаве на јавни позив са потребном документацијом достављају се Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику, путем протокола, канцеларија број 14, Градске управе Града Бања Лука,  у затвореној коверти, са назнаком: Јавни позив за пријаву пројеката за развој туризма за суфинансирање из буџета Града Бања Лука, број: 10-325-6/19, сваки радни дан од 8.00 до 15.00 часова или путем поште – препоручено, на адресу, са назнаком за Јавни позив за пријаву пројеката за развој туризма за суфинансирање из буџета Града Бања Лука, број: 10-325-6/19,  Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за културу, туризам и социјалну политику, Трг српских владара 1, канцеларија бр. 14, 78 000 Бања Лука.

Све информације у вези са јавним позивом могу се добити путем телефона број 051/244-444 локал 731, или директно, у канцеларији број 27.

Комплетан јавни позив и пратећу документацију можете преузети овдје.