Пословна зона у Рамићима: На продају грађевинска парцела

Град Бања Лука расписао је данас оглас о продаји грађевинске парцеле површине 6.805 m² у Пословној зони у Рамићима.

Ово неизграђено градско грађевинско земљиште у својини Града Бања Лука понуђено је на продају путем усменог јавног надметања-лицитације, која ће бити одржана 18. јула у згради Градске управе, у сали бр. 238/II, са почетком у 12 часова.

Процијењена тржишна вриједност земљишта је 29,50 КМ по квадрату.

У складу са Регулационим планом „Пословна зона „Рамићи – Бања Лука“ предметно земљиште је намијењено за изградњу објеката привредне дјелатности.

Право учествовања у поступку лицитације имају домаћи и страни привредни субјекти (по принципу реципроцитета) – који обављају производну дјелатност (претежно чиста индустрија), дјелатност у вези са новим технологијама, развојно-истраживачком дјелатношћу и услужном дјелатношћу, односно дјелатностима предвиђеним Регулационим планом „Пословна зона Рамићи-Бања Лука“.

Сви заинтересовани понуђачи – са правом учешћа, дужни су доставити уредну пријаву за лицитацију, непосредно до 16.јула, до 13:00 часова, на протокол Градске управе Града Бања Лука, канцеларија број 14, са назнаком ПРИЈАВА ЗА ЛИЦИТАЦИЈУ – ЗА НЕПОКРЕТНОСТ ПОСЛОВНА ЗОНА „РАМИЋИ-БАЊАЛУКА“ – ЗА КОМИСИЈУ.

Комплетан оглас можете погледати овдје.