Позив за достављање приједлога на планско рјешење

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града, одржаној 28. и 29. марта 2018.године донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана „Обилићево“ у Бањој Луци.

Измјеном плана ће бити обухваћена два локалитета и то: локалитет А – простор између Булевара војводе Степе Степановића и Улице Срђе Злопоглеђе, површине 3,00 ха и локалитет Б – простор уз огранак улице Бошка Тошића и Срђе Злопоглеђе, површини 2,59 ха. Обухвати измјене плана графички су приказани на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бање Луке и у просторијама Мјесне заједнице Обилићево 1, петнаест дана од дана објављивања.

Обухват плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  3. маја 2018.године.