Павићи: Завршен пут у Кадиној води, ускоро и водовод

У селу Кадина вода у МЗ Павићи, реконструисан је локални пут Кадина вода – Врањеши – Масларићи, за шта је издвојено око 24.000 КМ. У овој Мјесној заједници у завршној фази је и градња 3,2 километра секундарне водоводне мреже на конзумном подручју Грабовица и Кадина вода у оквиру водоводног система Бањица. За водовод је обезбијеђено 87.100 КМ. Извођач радова и за путну и за водоводну мрежу је предузеће „МГ минд“.

-Пут Кадина вода – Врањеши – Масларићи је први од преко двадесетак путних праваца, који ће ове године у оквиру реконструкције локалних и некатегорисаних путева добити ново рухо – казали су у Одјељењу за саобраћај и путеве.

Према њиховим подацима, у току су ови радови у Пријечанима – у Улици 9. јануар, одакле ће се машине преселити  на локалне путеве Сарачица- црква Бранковац и Бојанића млин- Јањетовићи.

У оквиру овог посла, вриједног близу пола милиона марака, извешће се радови и на сљедећим путевима: ОШ Мелина – Горњи Мајсторовићи, ОШ Обровац – Ђурђевићи, Алин Гај – Дебељаци, Козјерац – Милосавићи, Шеве – Зовик, Пискавица центар (тротоари), пут за Старе Грбиће, пут за Грбића Јарак, пут за Дурбића Брдо (Житомислићка), Грабовац – Ковачевићи – Вукелићи – Сарачица, Регоде – Стојчићи, Чокорска Поља – Кременовићи, огранак пута Шумари – Горња Пискавица, Поткозарје – гробље Милаковићи, те Ново Насеље – Топићи.

 Кадина вода

Кадина вода

 Радови у току: Улица 9. јануар

Радови у току: Улица 9. јануар