Од 1. јуна три јавна позива из области спорта

Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт, објавило је 1. јуна три јавна позива, који ће бити отворени у наредних мјесец дана.

Ријеч је о позивима за суфинансирањe организације спортских такмичења или манифестација од посебног значаја, затим за учешће у посебном програму суфинансирања програма/пројеката спортских организација и за класификацију спортских организација и учешће у основном програму суфинансирања програмских активности спортских организација.

Спортске организације се могу пријавити на сљедеће јавне позиве, за финансирање у 2020. години:

  • Јавни позив за суфинансирање организације спортских такмичења или манифестација од посебног значаја или значаја за град Бању Луку у оквиру програма развоја спорта Града Бање Луке са приоритетним областима финансирања за 2020. годину. Детаљи ОВДЈЕ.
  • Јавни позив за учешће у посебном програму суфинансирања програма/пројеката спортских организација у оквиру програма развоја спорта Града Бање Луке са приоритетним областима финансирања за 2020. годину. Детаљи ОВДЈЕ.
  • Јавни позив за класификацију спортских организација и учешће у основном програму суфинансирања програмских активности спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2020. годину. Детаљи ОВДЈЕ.

Из ресорног одјељења позивају све спортске организације да се пријаве на ове позиве, пошто се, у супротном, неће моћи финансирати из градског буџета у буџетској 2020. години.