Крмине добијају нови друштвени дом

Изградња новог друштвеног дома у Крминама приводи се крају, а нови објекат биће у потпуности завршен и опремљен идуће године, кад ће бити предан на употребу мјештанима.

Током данашњег обиласка градилишта будућег друштвеног дома, градоначелник Игор Радојичић изјавио је да прва фаза изградње завршена и да је за те радове у овогодишњем буџету обезбјеђено 75.000 КМ. Он је најавио да ће идуће године из градског буџета бити обезбјеђена средства за унутрашње уређење и опремање како би објекат био стављен у функцију.

Ово је, према његовим ријечима, већ пети друштвени дом у руралним подручјима града Бања Луке који се граде или реконструишу током ове године.

– У оквиру обнове друштвених домова и оживљавања друштвених садржаја у руралним срединама, у Љубачеву је прије мјесец дана изграђен потпуно нови објекат, уДрагочају и Дебељацима реконструкција је завршена још прошле године, док се у Верићима радови приводе крају – рекао је Радојичић.

Предсједник Мјесне заједнице Крмине Драган Благојевић је истакао како ће нови дом бити од великог значаја за становнике ове мјесне заједнице.

– Овај ообјекат ће нам значити много због свих друштвених активности које се одржавају у нашем мјесту, а надамо се да ће у будућности у овом простору бити смјештена и канцеларија мјесне заједнице – нагласио је Благојевић.