До краја седмице отворена три позива из области спорта

Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт напомиње спортске организације да су три јавна позива из области спорта отворена још ове седмице, те позива оне који испуњавају услове да предају своје пријаве до 1. јула.

Оне спортске организације које не конкуришу на јавни позив неће моћи остварити могућност да буду разматране, односно у складу са оствареним резултатима подржане средствима из буџета Града у 2019. години.

Ријеч је о сљедећим јавним позивима:

  1. ЈАВНИ ПОЗИВ за класификацију спортских организација и учешће у Основном програму суфинансирања програмских активности спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2019. годину;
  2. ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у Посебном програму суфинансирања програма/пројеката спортских организација у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним областима финансирања за 2019. годину;
  3. ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирањe организације спортских такмичења или манифестација од посебног значаја и значаја за Град Бању Луку у оквиру Програма развоја спорта Града Бања Лука са приоритетним  областима финансирања за 2019. годину.

Уз јавне позиве, објављени су и прописани обрасци које се могу преузети, попунити и доставити путем протокола у канцеларији број 14 Градске управе (радним даном од 8 до 15 часова) или поштом на адресу: Град Бања Лука, Градска управа, Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт, Трг српских владара 1, 78000 Бања Лука, са назнаком на позив на који се односи пријава.