Доставити приједлоге и сугестије на планско рјешење

Одјељење за просторно уређење обавјештава јавност да је на сједници Скупштине града Бања Лука одржаној 21. фебруара 2018.године, донесена Одлука о изради измјене дијела Регулационог плана стамбених насеља Лазарево 1, 2 и 3 у Бањој Луци.

Измјеном плана ће бити обухваћен простор који се налази уз Улицу књаза Милоша, а односи се на к.ч. бр. 1053, 1054, 1055 и 1056, к.о.Буџак (н.п.), површине 0,12 ха и графички је приказан на карти која ће бити изложена у просторијама Градске управе Града Бања Лука и у просторијама МЗ Лазарево 1, петнаест дана од дана објављивања. Обухват Плана објављен је и на овој интернет страници.

Надлежно одјељење позива сва заинтересована лица, власнике некретнина, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву.

Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи Града Бања Лука – Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до 10. априла 2018.године.