„Грађанска патрола“: Уклоњен отпад у Дервишима

По пријави суграђана путем „Грађанске патроле“ да на Булевару Степе Степановића недостаје поклопац на шахту, комунална полиција наложила је предузећу „Водовод“ да отклони ову неправилност, које је одмах и поступило по наложеним мјерама и поставило поклопац.

Уз ову, током протекле седмице било је више пријава за одлагање отпада у Улици Јована Бијелића у Дервишима и на Источном транзиту. По налогу комуналне полиције, „Чистоћа“ је уклонила отпад.

У Улици Југ Богдана пријављено је да је оштећена надстрешница на аутобуском стајалишту. Из надлежног Одјељења за комуналне послове су истакли да ће се након избора најповољнијег извођача радова на одржавању комуналне опреме, приступити санацији наведене надстрешнице.

Такође, и за поправку реквизита на дјечијем игралишту у Марка Краљевића чека се извођач, а за оштећење на дјечијем игралишту у Улици Тихомира Тихе Дамјановића обавијештено је предузеће “ Грађење Ђурић“ које треба да обави поправку.

Када је ријеч о пријави закоровљене јавне површине у Десној Новоселији, из ресорног одјељења истичу да ће кошење бити обављено у складу са програмом сузбијања амброзије.

 Дивља депонија у ул. Јована Бијелића (Фото: Грађанска патрола)

Дивља депонија у ул. Јована Бијелића (Фото: Грађанска патрола)