„Грађанска патрола“: Нове клупе на Булевару Милутина Миланковића

Послије пријаве путем „Грађанске патроле“ да на дијелу шеталишта на Булевару Милутина Миланковића према Заводу „Др Мирослав Зотовић“ нема клупа, надлежне градске службе поставиле су ових дана двије клупе.

 

-Клупе од инокса са наслоном постављене су на овом булевару, са десне стране према „Зотовићу“, прије и послије надвожњака – прецизирали су из Одјељења за комуналне послове.

Како су истакли, по пријави из „Грађанске патроле“, током протекле седмице, издали су и налог извођачу радова за замјену покварених свјетиљки јавне расвјете на шеталишту поред Врбаса, од моста „Венеција“ до „Ребровачког“.

Станари из Улице Бранка Поповића пријавили су да су оштећена два контејнера у тој улици, на шта им из ресорног одјељења одговарају да ће послије окончања јавне набавке и избора најповољнијег понуђача, почети распоређивање контејнера на подручју града.

И станари из Романијске улице жалили су се на мањак контејнера.

-У овој улици, током прошле године, уз постојеће, постављена су и два нова контејнера, али су нажалост отуђени. У складу са могућностима набавке, планираћемо постављање нових – навели су из одјељења.

Појаснили су и да је за новосаграђене објекте, инвеститор дужан да обезбиједи контејнерско мјесто и контејнер, с обзиром на то да је то било једно од питања које су станари из Улице Максима Горког 13ц упутили путем „Грађанске патроле“.