„Баци лајк и освоји бајк“: Град и „Каприоло“ поклањају 10 бицикала

У намјери да допринесе развоју бициклистичког саобраћаја и промоцији здравог живота, Град Бања Лука у сарадњи са Каприоло спорт центром Бања Лука поклониће суграђанима десет бицикала.

„Баци лајк и освоји бајк“ – назив је акције која ће, у оквиру манифестације „Прољеће у Бањалуци“, бити организована у периоду од 1. до 8. априла.

Током акције, сви наши суграђани имаће шансу да освоје 10 посебно припремљених маунтн бајк бицикала (по пет мушких и женских верзија). Сви детаљи у вези са учешћем и освајањем награде, биће објављени 1. априла на фејсбук страницама Града (@gubanjaluka) и Каприоло спорт центра (@jaBiHCapriolo).

-Доласком љепшег времена, све више суграђана користи бицикл као превозно средство. Како бисмо још више пробудили свијест за кориштење алтернативних начина превоза, наших десет најсретнијих суграђана обрадоваћемо новим, модерним бициклом – навели су из Градске управе, истичући да ће послије зимске паузе, током сљедећег мјесеца, свима поново бити на располагању јавни бицикли на пет терминала „Бл бајка“.

Фирма Wolf Bikes d.o.o, односно њена пословна јединица у Бањој Луци – Каприоло спорт центар, са задовољством се одазвала и придружила акцији Града, наглашавајући да као друштвено одговорна компанија подржавају активности које имају за циљ промоцију бициклистичког саобраћаја.

Као компанија, која бицикле производи управо у Бањој Луци, осјећали смо потребу да се придружимо Граду у промоцији бициклистичког саобраћаја и нашим суграђанима поклонимо 10 бицикала – истакли су из Каприоло спорт центра.