Јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја у уторак у Залужанима

Јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја града Бања Лука за период 2018-2027. година, сутра, 30. октобра, биће одржана у објекту друштвеног дома у Залужанима, са почетком у 17 часова.

Нацрт овог документа, који је усвојен на засједању Скупштине Града одржаном 24. октобра, на јавној расправи је до 12. новембра.

У циљу израде што квалитетнијег приједлога Стратегије, суграђани ће имати прилику да своје приједлоге изнесу и на јавним расправама у Основној школи „Војислав Илић“ у Крупи на Врбасу (5. новембра, са почетком у 17 часова), затим у у друштвеном дому у Драгочају (6. новембра са почетком у 17 часова) и у у Банском двору (9. новембра са почетком у 17 часова).

Сви заинтересовани своје приједлоге, примједбе и сугестије на Нацрт могу доставити Одјељењу за локални економски развој и стратешко планирање путем електронске поште, на адресу: strategijabl2027@banjaluka.rs.ba.

Нацрт овог документа са прилозима, као и План провођења јавне расправе објављени су интернет страници Града и можете их погледати овдје.