Формиран Тим за ревизију

Формиран је Тим за ревизију који је данас имао своју сједницу и донио план рада.

Градоначелник Бање Луке, Драшко Станивуковић, захвалио је члановима тима, те нагласио да ће, по његовом налогу, провјеравати сваки уговор и сваку јавну набавку.

– Поносан сам на ове људе који су се у веома изазовним временима одлучили на овакав корак. Ово је први овакав тим, јер се ниједан градоначелник није одлучио за нешто овако. Тим ће да ради по мом налогу, захтјеву и упутама, јер на то имам право као градоначелник. Тим за ревизију ће чешљати све што се пречешљати може. То значи да ће нас интересовати сваки уговор, споразум, јавна набавка… Апсолутно све – рекао је градоначелник Станивуковић.

Он је нагласио да је, иако постоји план рада, врло могуће да ће бити одступања, јер ће од одређених информација које буду добијали један дио тима бити пребачен на неке друге важне случајеве.

– Шеф Одсјека за послове цивилне заштите и професионалне територијалне ватрогасно-спасилачке јединице је поднио оставку, као и директор „Акване“ и то ће бити једни од првих случајева у које улази овај тим и одмах све контролише – рекао је Станивуковић.

Предсједник тима је Диана Цвијић, која је овлаштени ревизор, а чланови адвокати Јована Kисин и Дарио Сандић, дипломирани правник Сања Букара, те дипломирани инжењер грађевине Јелена Kос.