У сриједу конференција беба: Обустава саобраћаја у центру

Конференција беба биће одржана сутра, 26. јуна у Парку „Петар Кочић“ са почетком у 18 часова. Манифестација, је првобитно била заказана за понедјељак, али је због временских неприлика помјерена за сутра. Из Министарства породице, омладине и спорта РС саопштили су да су за конференцију беба у Бањој Луци припремљени занимљиви садржаји попут пузијаде за бебе и ролеријаде и бициклијаде за мало старије малишане, а такмичиће се и родитељи.

Уз музику, игрице, такмичења, аниматоре биће изабрана најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара, а малишане ће забављати Мала пјевачка академија, плесни студио Сити џез, плесни студио Поинт, вртић Звјездица, вртић Срећа, КУД 14. фебруар Дебељаци, те Студио глуме Рода.  За све побједнике такмичења спонзори су обезбиједили награде.

Поводом ове манифестације, у сриједу, од 16.30 до 20.30 часова, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од  Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Улице алеја Светог Саве, извршиће се преусмјеравање аутобуса у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Вука Караџића, односно преко старе аутобуске станице и даље постојећом трасом.

 Фото архива

Фото архива