Уређен терен за одбојку на пијеску

Градоначелник Игор Радојичић, обишао је данас уређени терен за одбојку на пијеску који се налази на плажи на Врбасу код новоизграђеног моста у Обилићеву.

  • Овај терен је уређен на инцијативу групе младих и студентских активиста, а што то је дио наших послова да се граде или обнављају спортски и рекреативни садржаји – трим стазе, теретане у природи и игралишта у граду- казао је Радојичић овом приликом.

Он је најавио да ускоро почиње и обнова спортског игралишта у Борику као и градња парка у насељу Симе Матавуља гдје ће бити изграђено више спортских терена, парк за кућне љубимце и други садржаји.

Један од студентских активиста који су покренули ову акцију уређења спортских терена Стефан Кременовић је казао да је планирано неколико мањих интервенција у граду на обнови и изградњи оваквих и сличних садржаја који имају за циљ да привуку што већи број младих људи.

  • Генерално ово је порука младим људима, да се баве спортом, да воде здрав начин живота и да се укључе у ово нашу причу – казао је он.