Сутра 21. сједница Скупштине Града

Сједница Скупштине Града, 21. по реду, биће одржана сутра са почетком у 9 часова. Уколико дође до наставка, он би требало да буде одржан наредни дан 29. марта. На дневном реду је, након одржаних сједница радних тијела, 48 умјесто 49 тачака.

 

Између осталог, на дневном реду биће приједлог одлуке о додјели награда и признања поводом 22. априла – Дана града, затим одлука о висини накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, те одлука о висини паушалне накнаде за постављену кабловску канализацију.

Одборници ће расправљати и о календару туристичких манифестација у граду за ову годину, те о извјештајима и програмима рада градских предузећа и установа. На овом скупштинском засједању наћи ће се и извјештај о раду градоначелника и Градске управе за прошлу годину, као и извјештај о релаизацији програма рада Скупштине Града за 2017. годину.

– Очекујемо врло динамичну сједницу. За нас је она једним дијелом и свечана и посебна, јер одлучујемо и о додјели награда и признања поводом Дана града, али расправљаћемо и о врло важним одлукама за наш град, па и о важним регулационим плановима. Наравно, биће ријечи и о извјештајима и програмима рада градских предузећа и установа, али процијењујемо да ће због великог броја тачака, то доћи на ред у наставку сједнице, наредног дана – рекао је предсједник Скупштине Града Зоран Талић.