Са Уједињеном Српском о плановима за наредне године

У оквиру консултација са политичким субјектима о плановима и програмима за наредни период, градоначелник Игор Радојичић, данас се састао са представницима Уједињене Српске.

Током састанка исказано је обострано задовољство досадашњом сарадњом, те истакнути приоритети и циљеви за сљедећу годину, али и за период до 2025. године.

-Уједињена Српска изложила је своје приоритете који се тичу демографије, популације старијих суграђана и лица са инвалидитетом, проблематике туризима и комуналне инфраструктуре. Све ће то наћи своје мјесто у плановима – навео је Радојичић.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Милан Петкoвић честитао је, овом приликом, градоначелнику Радојичићу и Тиму за Европску престоницу културе на изради те апликације која је, како је истакао – квалитетно урађена.

Бања Лука је послије дуго времена, како је нагласио, показала да може да се припреми за један озбиљан међународни пројекат.

– Данас смо овдје говорили о визији развоја Бање Луке у наредних пет година, и то не на нивоу партије или једног човјека, него на нивоу града Бање Луке – закључио је Петковић.

Састанак са Партијом уједињених пензионера

Градоначелник Радојичић данас је разговарао и са представницима Партије уједнињених пензионера, током којег је ново руководство те странке, на челу са предсједницом Винком Пушоњом, упознао са плановима и приоритетима градске администрације за наредни период.